Bogoljub Karić ceni vreme provedeno sa svojom porodicom

Iako Bogoljub Karić ceni svoja poslovna i politička iskustva, on još više ceni svoje voljene. To je vidljivo na njegovim stranicama društvenih medija i u intervjuima gde govori o njima sa strastvenom iskrom u oku. Hajde da pogledamo zašto je porodica toliko važna za Bogoljuba i šta želi da ljudi u Srbiji i šire shvate o porodici.

Bogoljub, koji je sa svojom porodicom otišao na nezaboravni letnji odmor u avgustu 2017. godine, kaže da je zaljubljen u svoju ženu, Milanku, i obožava sve svoje četvoro dece: svog jedinog sina, Nebojšu, i svoje kćeri, Nadeždu, Danicu i Jelenu. On ceni i svoje snaje i zetove: Kseniju, kao i Dejana Lazarevića, Nikolu Stojilkovića, Gorana Lazarevića. Pored toga, on uživa u vremenu provedenim sa sestrom (Oliverom), trojicom braće (Sretenom, Dragomirom i Zoranom) i sa nekoliko unučadi.

Po Bogoljubovom mišljenju, od presudne važnosti je da porodice ostanu ujedinjene. On svoj uspeh u biznisu i politici pripisuje jedinstvu svoje porodice u najtežim vremenima. Na primer, uspeo je da prevaziđe sve teškoće kada je pokrenuo fabriku usred jugoslovenskog ambijenta pod vođstvom komunista. On sada vodi Dana Holdings BK Grupu zajedno sa svojom braćom.

Isto tako, Bogoljub – koji je osnovao i vodi Pokret snaga Srbije – povratio se iz političke situacije koja ga je primorala da pobegne iz Srbije, njegove domovine, i ostane u egzilu tokom neverovatnih 11 godina. Vlada je očigledno targetirala Bogoljuba iz političkih razloga sprovodeći istragu nad njim zbog prevare, ali je istraga na kraju obustavljena.

Bogoljub je danas samoproizvedeni milijarder koji nikada nije potcenio moć́ i vrednost svoje porodice. Zapravo, svi u njegovoj porodici rade zajedno na porodičnom biznisu koji je izgradio sredinom 1900-tih, obezbeđujući uslove da posao ostane profitabilan. Njegov status “porodičnog čoveka” čini ga posebno popularnim među običnim ljudima u Srbiji, zajedno sa svojom harizmatičnom ličnosti. Po njegovom mišljenju, složna porodica je ključ uspeha čoveka danas i za uspeh budućih generacija.