Bogoljub Karić isplanirao blistava venčanja za sina, ćerke

Source: Pexels

Godina 2018. bila je zaista glavna u svetu kraljevskih venčanja, a ne govorimo samo o čuvenom venčanju princa Harija i Megan Markle. Govorimo i o uglednom ujedinjenju četvoro dece – odnosno elitne dinastije – poznatog srpskog biznismena i političara Bogoljuba Karića, počevši od venčanja njegovog sina jedinca.

Nebojša – jedini sin Bogoljuba i njegove supruge, Milanke – oženio se ljubavlju svog života, Ksenijom Luhnovom, tokom intimne ceremonije na crnogorskom primorju. Prisustvovalo je ukupno 200 gostiju. Detalji o ceremoniji su planirani i izvedeni na istom nivou kao i britanska kraljevska svadba. Kada su Nebojša i Ksenija rekli svoje “Da”, bili su okruženi prelepim cvećem, a očaravajuće Jadransko more služilo je kao njihova čarobna pozadina. Povrh toga, par i njihovi gosti nisu mogli tražiti bolji dan da bi proslavili početak svog braka.

Crnogorsko primorje je bilo jednostavan izbor za lokaciju venčanja jer je, prema rečima Bogoljuba, koji ga je preporučio svom sinu, to mnogo više u odnosu na druge turističke lokacije, kao što su Karibi, Kopakabana i Monte Karlo. Međutim, Bogoljub je rekao da osim što ima prirodne lepote bez premca, Crna Gora ima izuzetno ljubazne i gostoljubive ljude – ljude koji su iznutra lepi. Upravo zato Crna Gora zaslužuje da se zove “Kraljicom Jadrana”, kaže Bogoljub.

S obzirom na to da je Bogoljub odabrao najelitniju lokaciju za svadbu svog sina, možete zamisliti da on nije učinio ništa manje od toga kada je udao svoje kćerke – Nadeždu, Jelenu i Danicu. Sve četvoro dece su se venčali za svoje izabranike u veličanstvenoj svečanosti u srpskom hramu, koja se održala nakon ceremonije njegovog sina. Pre kolektivnog venčanja, brojni on-line izveštaji su o tome izveštavali, rekavši da Bogoljub planira da priredi sjajan spektakl. A kolektivna ceremonija, baš kao i Nebojšina privatna ceremonija, svakako je doživela taj uspon.